Video- en parlofonie

Parlofonie

Een parlofoon is de ideale vorm van een toegangscontrole wanneer u geen beelden nodig heeft.

U kan dan communiceren met de mensen die aanbellen en kunt hiervoor kiezen tussen een type met hoorn of zonder hoorn.

Videofonie

De beste garantie voor een veilig gevoel in huis? Een videofoon. Zo weet u op elk moment van de dag wie er aan uw deur staat. U loopt geen enkel risico meer, en opent alleen de deur voor wie u wilt.

Wij bieden intercomsystemen aan die niet alleen voorzien zijn van moderne functionaliteiten, maar ook gebruiksvriendelijk en plug & play klaar zijn. Zo vindt u in ons assortiment videofoon die ook als intercom dienen, zo communiceert u gemakkelijk binnenshuis. Handig in grote huizen of als uw woning aan uw kantoor of praktijk verbonden is.

Wilt u alle bezoekers te woord staan, ook als u er niet bent? Dan kiest u best voor een videofoon met een telefooninterface om oproepen door te schakelen naar uw gsm of een ander vast nummer. Zo krijgen bezoekers de indruk dat er iemand aanwezig is. U laat ze zelf binnen vanop afstand als u dat wilt.

Vindt u het belangrijk dat er foto´s bijgehouden worden van de personen die aanbellen? Dan kiest u best voor een videofoon met fotogeheugen. Zo hebben wij videofoons met uitbreidbaar geheugen die meer dan 30.000 foto´s opslaan. Onze intercoms voldoen aan de wensen van de meest veeleisende klanten.

IP Videofonie

IP Videofoon nodig voor je woning of bedrijf? Zie wie voor je deur staat op je pc, smartphone, tablet, … overal waar je toegang hebt tot het internet! Op een simpele manier, geen rocket science en absoluut betaalbaar!

Contact

NE Automatisatie bvba

Industrieweg 3

3720 Kortessem

Limburg

België

E-mail : info@ne-automatisatie.be

GSM : 0475 20 22 12

Tel. : 011 37 77 39

  • Facebook NE Automatisatie
  • Instagram NE Automatisatie
logo.png

Links

METAALWERKEN

©2019 by NE-Automatisatie, disclaimer